Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σπύρος Μπούνας είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ιωαννίνων με το Κοινό των Ηπειρωτών

Ο Σπύρος Μπούνας είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ιωαννίνων με το Κοινό των Ηπειρωτών

"Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες της Ηπείρου,

Είναι για μένα τιμή και προνόμιο να δώσω τον αγώνα για την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής μας, που αγαπώ βαθύτατα.

Οι λόγοι που επιλέγω να είμαι υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου είναι πολλοί και βαθιοί. Η αγάπη μου για την περιοχή της Ηπείρου και ο σεβασμός μου για τους κατοίκους της, με κινούν να επιδιώξω τη βελτίωση της ζωής μας. Η κοινή ανησυχία που μας ενώνει είναι η αγάπη μας για την Ήπειρο και η επιθυμία μας να δούμε την περιοχή μας να αναπτύσσεται και να ευημερεί. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Επιθυμώ να προσφέρω λύσεις που θα φέρουν πραγματική αλλαγή. Στόχος μου είναι η προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Θα εργαστώ ακούραστα για την προσέλκυση επενδύσεων και την υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων. Θα εργαστώ για να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω και όλοι θα έχουν πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες.

Προσβλέπω σε μια περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη για την περιοχή μας. Θα προωθήσω πρωτοβουλίες που θα προστατεύουν το περιβάλλον μας και θα εξασφαλίζουν ότι οι επόμενες γενιές θα έχουν έναν υγιή και βιώσιμο τόπο διαβίωσης.

Θα εργαστώ για να διασφαλίσω τη διαφάνεια στη διακυβέρνηση και τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων. Είναι δικαίωμά μας να έχουμε φωνή στα θέματα που μας αφορούν και θα εργαστώ για να ακουστούν οι απόψεις και οι ανησυχίες μας.

Σας καλώ να κάνουμε αυτήν τη διαφορά μαζί. Ψηφίζοντας εμένα, ψηφίζετε για μια ισχυρή φωνή που θα αγωνίζεται για εσάς. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή μας. Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε το όνειρο μιας ακόμα καλύτερης Ηπείρου πραγματικότητα.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Μπούνας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ιωαννίνων

Κοινό των Ηπειρωτών – Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Στέφος"

Βρείτε τον Σπύρο Μπούνα στο facebook >

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Σπύρου Μπούνα >