Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Και ακριβά διόδια και… κλήσεις τροχαίας

Η συνέλευση Συντονισμού Εργαζόμενων-Ανέργων Πρέβεζας με ανακοίνωσή της, ζητάει να δοθεί λύση στο καθημερινό έξοδο που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι περνάνε από τα διόδια του Ακτίου.
Σημειωτέον ότι ακόμα και για ένα πέρασμα λίγων λεπτών, για το αεροδρόμιο, το αντίτιμο πληρώνεται κανονικά και στις δύο διελεύσεις.
«Οι εργαζόμενοι για να αποφύγουν το  δυσβάστακτο  κόστος της καθημερινής διέλευσής τους από  τα διόδια του Ακτίου αφήνουν τα  αυτοκίνητά  τους δεξιά και αριστερά πριν τα  διόδια. Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ στο όνομα της ‘απώλειας κερδών’ στέλνει τη τροχαία να μοιράσει πρόστιμα για παράνομη στάθμευση.  Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση  της» σημειώνει η συνέλευση και καλεί τα Εργατικά Κέντρα της περιοχής να πάρουν άμεσα πρωτοβουλίες σε αυτή  τη κατεύθυνση για να λυθεί το πρόβλημα μετακίνησης των εργαζομένων που χρησιμοποιούν καθημερινά τα διόδια για να πάνε στη δουλειά τους.

Επίσης, καλεί την Περιφέρεια Ηπείρου και την περιφερειακή ενότητα  Πρέβεζας και τους Δήμους Ανακτορίου-Λευκάδας -Πρέβεζας  να πάρουν πρωτοβουλία «για να δοθεί  λύση στη μετακίνηση  των εργαζομένων. Να συνεδριάσουν άμεσα τα περιφερειακά  συμβούλια και τα δημοτικά  συμβούλια της περιοχής».
Τέλος σημειώνει: «Να παλέψουμε για την ανατροπή της πολιτικής  της κυβέρνησης ,  της Ε.Ε  και του κεφαλαίου.  Να παλέψουμε για ελεύθερη  πρόσβαση χωρίς  χαράτσια και για πραγματικά δημόσιες σύγχρονες δωρεάν συγκοινωνίες».

Πηγή άρθρου και εικόνας: typos-i.gr
Διαβάστε ακόμα στα Hot Topics