Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες στα Ιωάννινα

Βροχές - καταιγίδες που κατά τόπους ήταν ιδιαίτερα ισχυρές και σε κάποιες περιοχές χαλαζοπτώσεις, εκδηλώθηκαν τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας. Το σύστημα εντοπισμού κεραυνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) «ΖΕΥΣ» κατέγραψε μέχρι χθες το βράδυ περισσότερους από 4.200 κεραυνούς.
Η Πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες, από το τμήμα Φυσικής του πανεπιστημίου για την περιοχή των Ιωαννίνων:

Γενικά αίθριος καιρός για το επόμενο διήμερο.
  • Για σήμερα Τρίτη ο καιρός αναμένεται αίθριος. Αραιές νεφώσεις ενδεχομένως να  κάνουν την εμφάνισης τους τις απογευματινές ώρες με λίγες πιθανότητες κατά τόπων ασθενών βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς δυτικών κυρίως διευθύνσεων με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 30οC.
  • Για  αύριο Τετάρτη  αναμένεται  αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι, μεταβλητών διευθύνσεων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19οC έως 30οC.
  • Για την Πέμπτη αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να πυκνώσουν κατά τις μεσημεριανές προς απογευματινές ώρες με ορατό το ενδεχόμενο να δώσουν ασθενείς βροχές κατά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς διαφόρων διευθύνσεων και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29οC.
Δείτε την πρόγνωση από το τμήμα του Παν/μίου εδώ