Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ο Σάκης Τζαλαλής υποψήφιος Ευρωβουλευτής από τα Ιωάννινα με το ΚΙΝΑΛ

Ο επαγγελματίας αθλητής Αθανάσιος (Σάκης) Τζαλαλής υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του 26 Μαΐου 2019.
Ποιος όμως είναι ο Σάκης Τζαλαλής;
Ας γνωρίσουμε τον υποψήφιο με ένα σύντομο βιογραφικό.

Γεννήθηκε στα Ιωάννινα,
με εμπειρία 20 ετών τόσο με την Πρωτοβάθμια όσο και την Δευτεροβάθμια όπως και στην Ιδιωτική Εκπαίδευση. Έχει  διατελέσει επίσης Σύμβουλος Σχολικού Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας επί Υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου.

Επαγγελματίας αθλητής και προπονητής Μπάσκετ σε Ελληνικές ομάδες και μέλος της Εθνικής ομάδας. Από το 2009 έως και σήμερα είναι μέλος της εθνικής ομάδας των βετεράνων του Μπάσκετ.

Ο Σάκης Τζαλαλής έχει βραβευτεί 2 φορές.
  • Το 2017 βραβεύθηκε από τον ΠΣΑΤ στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, για τη διάσωση ανθρώπου
  • και το 2018 βραβεύτηκε και από την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για την κοινωνική του προσφορά.

Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Διαμαντοπούλου και έχει δύο κόρες, τη Σοφία και την Κωνσταντίνα, αθλήτριες του βόλεϊ σε εθνικές κατηγορίες.
Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα με τους βετεράνους Ιωνικού Νικαίας Πειραιά στην μνήμη των πολύ αγαπημένων Αλέκου και Γιάννη Σπανουδάκη .Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την στήριξη του μικρού Παναγιώτη Μουλιανιτάκη στο αγώνα που δίνει με τον παιδικό καρκίνο. Επίσης για τον Ηλία Πουργιάζο, ο οποίος μετά από χειρουργική επέμβασή καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.




Συνάντηση της ΕΑΥΙ με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ,διεξήχθη σε θετικό από τις δύο πλευρές κλίμα, παρουσία του εκπρόσωπου τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου ΧΡΗΣΤΙΔΗ και των υποψηφίων ευρωβουλευτών Ευαγγελίας ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ και Σακη ΤΖΑΛΑΛΗ .

 

 Δείτε το Βίντεο


Η σελίδα του Σάκη Τζαλαλή στο Facebook: https://www.facebook.com/tzalalis