Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ioannina Lake Festival

Μετά την περσινή επιτυχία του #ColourBoom όπου διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε και γίναμε πολύχρωμοι το φεστιβάλ μας μεγάλωσε και σας περιμένει με πολλές εκπλήξεις.
Το Ioannina Lake Festival είναι εδώ για να σου προσφέρει ένα διήμερο φωτιά . Σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Ιουνίου, προσκαλούμε άτομα κάθε ηλικίας στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων να διασκεδάσουμε με πολύ μουσική, διάθεση και χρώμα. Παράλληλα όμως με το μουσικό κομμάτι θα παιχτούν και πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για εσένα και τα φιλαράκια σου.
  • Lake my day

    Την Παρασκευή 21 Ιουνίου το Ioannina Lake Festival ανοίγει τις πύλες του στο κόσμο με το #LakeMyDay. Καλλιτέχνες της Rock και Reggae μουσικής σκηνής, όπως οι Locomondo, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και οι Folk N Roll θα ξεσηκώσουν το επικό #stage του Ioannina Lake Festival δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.
  • Colour Boom

    Το Σάββατο 22 Ιουνίου επιστρέφει το αγαπημένο σε όλους #ColourBoom ένα τεράστιο πάρτι χρωμάτων, με DJ’s, καλλιτέχνες της Pop και Ραπ μουσικής, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Ματίνα Ζάρα, ο Mike, οι DJ Χάρης Τσίτος και ΝIGMA κ.α., καθώς και stand-up comedy artists σε μια μέρα που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Δείτε την εκδήλωση στο Facebook: www.facebook.com/events