Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

«Βραδιές Κλασικής Μουσικής» : Ρεσιτάλ Τραγουδιού με τη μεσόφωνο Λένια Σαφειροπούλου και τον πιανίστα Andrej Hovrin (1η Οκτώβρη 2016)


Η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών από την ίδρυσή της έχει ως στόχο να συνεισφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Ιωαννίνων και όλα αυτά τα χρόνια έχουν διοργανωθεί συναυλίες με εκλεκτούς καλεσμένους και προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ο θεσμός με τις «Βραδιές Κλασικής Μουσικής» όπου νέοι και ήδη διακεκριμένοι καλλιτέχνες μας χαρίζουν υψηλού επιπέδου ερμηνείες. Τη φετινή περίοδο 2016-2017 η Ε.Η.Μ θα προσφέρει στους φίλους της μουσικής την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με 6 συνολικά συναυλίες. Ρεσιτάλ τραγουδιού, πιάνου, μουσικής δωματίου αλλά και για πρώτη φορά ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πιάνο για μαθητές και καθηγητές.

Το Σάββατο , 1η Οκτώβρη 2016 και ώρα 7:30 μ.μ. η μεσόφωνος Λένια Σαφειροπούλου και ο πιανίστας Andrej Hovrin σε ένα Ρεσιτάλ Τραγουδιού. Θα ερμηνεύσουν το σπουδαίο έργο του συνθέτη F. Schubert, Κύκνειο Άσμα(Schwanengesang) και 4 Τραγούδια για το Νερό!