Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Με 3-0 κέρδισε ο ΠΑΣ τον Ατρόμητο


Με 3-0 κέρδισε ο ΠΑΣ τον Ατρόμητο στο χθεσινό ματς, μπαίνοντας δυναμικά στο πρωτάθλημα, με δύο γκολ του Κόντε και ένα του Ακόστα.

Ο ΠΑΣ έδειξε ότι στοχεύει και φέτος για μεγάλα πράγματα και ήταν φανερά καλύτερος σαν ομάδα. Ο Ατρόμητος παρουσίασε προβλήματα στην άμυνα και κάθε επίθεση του ΠΑΣ ήταν επικίνδυνη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Ναδάλες (77' Κούτρης), Κοζορώνης, Γιάκος (69' Δώνης), Ακόστα, Μαμπουλού, Κόντε (71' Ζάιρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα (63' Κοντοές), Ούμπιντες, Τόνσο, Βασιλείου (55' Μπρίτο), Ντιγκινί (70' Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ.

ΤΑ ΓΚΟΛ

9': ΠΕΝΑΛΤΙ για τον
! Ωραία σέντρα από τον Καρανίκα, την τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Ζησόπουλος, αλλά έχει σηκώσει πολύ ψηλά το πόδι του την ώρα που πήγαινε να πάρει την κεφαλιά ο Κόντε. Σωστά δόθηκε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ακόστα.

41’: Ο Καρανίκας εκτελεί πλάγιο, Μπίτολο και Λαζαρίδης δεν μπορούν να διώξουν, ο Μαμπουλού γυρνάει την μπάλα στον Κόντε και ο τελευταίος αμαρκάριστος σκοράρει.

57’: Ο Καρανίκας δίνει στον Μαμπουλού, εκείνος από μέσα δεξιά κάνει ωραία παράλληλη μπαλιά και ο Κόντε αμαρκάριστος από κοντά εκτελεί τον Γκορμπούνοφ. Τραγική αντίδραση από Λαζαρίδη και Ζησόπουλο.