Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Πρώτη δύναμη η Πανσπουδαστική στις φοιτητικές εκλογές Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Πρώτη δύναμη στο συνολικό αποτέλεσμα των φετινών φοιτητικών εκλογών, αναδείχθηκε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στις φετινές εκλογές η Πανσπουδαστική Κίνηση (ΠΚΣ), παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ.

 

Σε ανακοίνωσή του η Σπουδάζουσα ΑΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ της ΚΝΕ, σημειώνει: «1η δύναμη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η Πανσπουδαστική ΚΣ. Έγινε η διαφορά! Για πρώτη φορά μετά από 31 συνεχόμενα χρόνια οι φοιτητές έκαναν την πραγματική διαφορά, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, εκατοντάδες φοιτητές έγραψαν ιστορία. Αναδείξαμε σε 1η δύναμη την Πανσπουδαστική ΚΣ συνολικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Οι φοιτητές από όλους τους φοιτητικούς συλλόγους στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν ανεχόμαστε πλέον τον εκφυλισμό στους φοιτητικούς συλλόγους. Πως οι φοιτητικοί σύλλογοι όταν είναι στα χέρια των φοιτητών, μπορούν να είναι όπλα διεκδίκησης των σπουδών και της ζωής που έχουμε ανάγκη.

Στείλαμε ξεκάθαρο μήνυμα απέναντι στην κυβέρνηση, σημερινή και τις επόμενες, πως η υποβάθμιση των σπουδών μας δεν θα συνεχιστεί. Θα ορθώσουμε απέναντι τοίχος μέσα από το ζωντάνεμα των φοιτητικών συλλόγων, την ισχυροποίηση του μετώπου αγώνα σπουδαστών. Το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα μπορεί να αποσπάσει κατακτήσεις. Οι φοιτητές στα Γιάννενα το έχουμε αποδείξει.
Συνεχίζουμε…».

Πηγή: https://pbnews.gr/