Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα από την Casatton




Ένα όμορφο ταξίδι που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο!

Η Casatton είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση λευκών ειδών και χειροποίητων κεντημάτων με συνεπή πορεία στο χώρο για πάνω από 35 χρόνια. Ο συνδυασμός της ποιότητας των υφασμάτων, η μεγάλη βαρύτητα που δίνουμε στην κατασκευή των προϊόντων μας και ο έλεγχος ποιότητας σε κάθε προϊόν ξεχωριστά, αποτελούν το πυρήνα της φιλοσοφίας μας.

Καθώς τα δεδομένα και οι τάσεις του παγκόσμιου εμπορίου αλλάζουν, η νέα γενιά της Casatton φέρνει παραδοσιακά και προϊόντα λευκών ειδών στην πόρτα σας, με το εύχρηστο και άμεσο ηλεκτρονικό κατάστημα www.casatton.gr. Σε ένα περιβάλλον ασφαλές και φιλικό, ο επισκέπτης μπορεί άμεσα να περιηγηθεί σε κατηγορίες και προϊόντα από τον υπολογιστή ή την κινητή του συσκευή.




Στην γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνονται περίτεχνα εργόχειρα (σεντόνια, τραπεζομάντιλα, καρέ, σεμέν , πετσετάκια , σεντόνια μπεμπέ, κουβέρτες πικέ παιδικές) καθώς και σεντόνια χωρίς κέντημα, πετσέτες, παπλωματοθήκες και τραπεζομάντιλα για την ανάγκη κάθε σπιτιού. Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχουμε αποστολή με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω το 70€ και κάθε παραγγελία φτάνει στον προορισμό της μέσα σε τρεις με πέντε εργάσιμες ημέρες.