Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η Φτου και Βγαίνω παρουσιάζει για πρώτη φορά στα Ιωάννινα βρεφική θεατρική παράσταση



Η Φτου και Βγαίνω παρουσιάζει για πρώτη φορά στα Ιωάννινα την βρεφική παράστασηΜια βόλτα στις εποχές” η οποία απευθύνεται σε βρέφη από 12 μηνών έως και νήπια 3 ετών!! Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Θεατρικής Συμπαιγνίας (Ζυγομάλλη 24) στις 17 και 18 Νοεμβρίου στις 12:00 μ.μ.. Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων.

“Μια βόλτα στις εποχές”

Ο Χρόνος…και οι τέσσερίς του εποχές…Κάθε μία και μία εικόνα, ένας ήχος, ένα χρώμα…μία αίσθηση. Μια πινελιά σαν κουκίδα μέσα στο χρόνο! Άκου! το βήμα μου πάνω στα φύλλα τα ξερά. Δες! Tο χιόνι το λευκό που σκεπάζει τα πάντα. Πόσα είναι τα χρώματα της γης όταν ανθίζει; Νιώσε την άμμο κάτω από τα δύο σου πόδια!

Γνωρίστε το βρεφικό θέατρο

Το βρεφικό θέατρο λειτουργεί καταλυτικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της αντίληψης. Οι λιλιπούτειοι θεατές απαλλαγμένοι από συμβατικούς τρόπους αντίδρασης μαθαίνουν να παρακολουθούν, να εκφράζονται και να γνωρίζουν τον κόσμο με ένα τρόπο αυθεντικό. Μεταξύ των ηθοποιών και των θεατών δημιουργείται μία σχέση ειλικρίνειας.

Τα βρέφη μέσα από τις παραστάσεις, ενεργοποιούν τις αισθήσεις τους μέσα από οπτικά ερεθίσματα, σχήματα, ήχους, μουσική και κίνηση! Επιπλέον, αυξάνουν την παρατηρητικότητά τους, διεγείρουν τη φαντασία τους και τα βοηθούν να αλληλεπιδράσουν με το περιβάλλον!