Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Από γειτονιά σε γειτονιά…


Στην προβολή των έργων που έχουν ξεκινήσει σε διάφορες γειτονιές το τελευταίο διάστημα ρίχνει το βάρος ο Δήμος Ιωαννιτών, σε μια προσπάθεια να φτιάξει το προφίλ του αλλά και να υπογραμμίσει την πολιτική του, ενόψει και των εκλογών.
Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος Έργων Γιάννης Λιόντος, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες επέβλεψαν διάφορες εν εξελίξει εργολαβίες. Η επίβλεψη-επίσκεψη αυτή συνοδεύτηκε όχι μόνο από δελτίο Τύπου και φωτογραφικό υλικό, αλλά και από ένα μικρό βίντεο (εδώ).  
«Η δημοτική αρχή, πιστή στη λογική της ισόρροπης ανάπτυξης του Δήμου, προχωρά με βάση ένα σημαντικό και πολύπλευρο σχέδιο αναβάθμισης γειτονιών και περιοχών οι οποίες ήταν για πολλά χρόνια ξεχασμένες […]. Με σημαντικές εργολαβίες κατανεμημένες σε όλο τον Δήμο αφήνουμε ένα σοβαρό και ποιοτικό αποτύπωμα» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Μπέγκας, προσθέτοντας ότι σύντομα θα υπογραφούν και νέες συμβάσεις έργων . Από την πλευρά του, και ο αντιδήμαρχος κ. Λιόντος δίνει έμφαση στο ότι οι  παρεμβάσεις γίνονται σε περιοχές στις οποίες κανείς δεν είχε ασχοληθεί στο παρελθόν, ενώ εκτιμά ότι «παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, ο Δήμος Ιωαννιτών έχει καταφέρει να εκπονεί ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά προγράμματά που εκτελεί Δήμος στη χώρα, βασιζόμενος στις δικές του δυνάμεις». Η επίσκεψη του δημάρχου και του αντιδημάρχου έγιναν σε εργολαβίες οι οποίες χρηματοδοτούνται με ιδίους πόρους του Δήμου Ιωαννιτών.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο https://typos-i.gr