Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

«Αγαμέμνων» του Αισχύλου, στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης


Ο Τσέζαρις Γκραουζίνις, μετά την επιτυχία του Επτά επί Θήβας, σκηνοθετεί το πρώτο έργο της τριλογίας της Ορέστειας του Αισχύλου, Αγαμέμνων.
Στο διπλό ρόλο του Αγαμέμνονα και του Αίγισθου ο Γιάννης Στάνκογλου. Κλυταιμήστρα η Μαρία Πρωτόπαππα. Μαζί τους ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Ιώβη Φραγκάτου και 12μελής χορός.Το έργο ανεβαίνει σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και πρωτότυπη μουσική του Χάρη Πεγιάζη.

Ο "Αγαμέμνων", παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ., στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος.

Τιμή εισιτηρίου (και προπώλησης): 17 ευρώ γενική είσοδος / 12 ευρώ για φοιτητές-άνεργους, ΑμεΑ και άνω των 65 ετών.
Προπώληση εισιτηρίων στο Κιόσκι της Κεντρικής Πλατείας (Ωράριο λειτουργίας: 11.00 - 15.00 και 17.30 - 21.30) και viva.gr.

Παράλληλα, το ΔΗΠΕΘΕ ανακοινώνει πως σε συνεργασία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, διαθέτει για τους θεατές που θέλουν να δουν την παράσταση «Αγαμέμνων», εισιτήρια, για τη μεταφορά τους προς και από το Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 2 ευρώ κατ’ άτομο (με επιστροφή) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την αγορά του εισιτηρίου τους για την παράσταση, από το Κιόσκι της Κεντρικής Πλατείας (Λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).