Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

«Ο Θοδωρής ετών 33 μ.Χ.» στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης!

Έχοντας διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία την περασμένη χειμερινή σεζόν στα Γιάννενα και το Θέατρο Έκφραση, ο «Θοδωρής ετών 33 μ.Χ.», η υπαρξιακή νεανική κωμωδία των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου ετοιμάζεται να ταξιδέψει τώρα και στη Θεσσαλονίκη παρέα με… όλες τις περιπέτειες και τα αδιέξοδα που ταλαιπωρούν τον πρωταγωνιστή του έργου!
Αφορμή είναι το πρώτο Φεστιβάλ Κωμωδίας της συμπρωτεύουσας στο οποίο θα συμμετέχει το Θέατρο Έκφραση μαζί με πάνω από 40 ακόμη καταξιωμένες και ανερχόμενες ομάδες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Ο «Θοδωρής ετών 33 μ.Χ.» θα ανέβει για μία και μοναδική βραδιά το Σάββατο, 19 Μαΐου, ώρα 22.00, στο Κέντρο Πολιτισμού – Θέατρο «Αλέξανδρος».

Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο. Προπώληση γίνεται στο www.viva.gr. 

H υπόθεση Ο Θοδωρής, στα 33 του, άνεργος μηχανικός στο επάγγελμα, ονειρεύεται ότι απόψε θα ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, ότι απόψε θα γοητεύσει την πανέμορφη  ηθοποιό/σερβιτόρα Κοραλία, ότι απόψε θα ξεπεράσει τον φίλο/alter ego του Ντόριαν, ότι απόψε θα αναμετρηθεί με τους γονείς του και θα αλλάξει επιτέλους τη ζωή του. Όλα αυτά ο Θοδωρής θα τα κάνει απόψε, αρκεί να βγει μέσα από την κουζίνα και να μπει επιτέλους στο πάρτι.

Οι συντελεστές 

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου, τη μουσική ο Σπύρος Γραμμένος, τα σκηνικά ο Γιάννης Κράβαρης και τα κοστούμια η Μαριαλέννα Ζωγάκη. Οι χορογραφίες είναι των Φανής Σκεντέρη και Άνιας Ντοτσένκο, οι κομμώσεις της Ματίνας Αναγνώστου το video mapping του Κωστή Εμαννουηλίδη, η φωτογράφιση – τρέιλερ του Μενέλαου Συκοβέλη, τα γραφιστικά του Αντώνη Χρήστου. Χειριστής ήχου και φωτισμού ο Θανάσης Λανάρης.

Πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Μίγδου, Χρήστος Χρήστου και Πέτρος Χριστακόπουλος.