ΝΕΑ

Skinner Box & Petros Fuzzhead LIVE at Beatnik (14/1/2018)


Οι Skinner Box δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2012. Στη σχεδόν εξαετή πορεία τους μετρούν δύο δισκογραφικές δουλειές, το “Life is Chemistry” EP το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 σε συνεργασία με την Γερμανική Afmusic και το ντεμπούτο album τους “Alpha Waves” το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 2017 με ανεξάρτητη χρηματοδότηση και διανομή της Inner Ear.

Μέσα από την μουσική τους θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την σύγχρονη συγκρουσιακή, παραγωγική και συναισθηματική καθημερινότητα καθώς και την αέναη προσπάθεια του μυαλού να ισορροπήσει μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα minimal artwork των δίσκων τους γεγονός που τους έχει χαρίσει βραβεία σε διαγωνισμούς γραφιστικής.

Έχουν στο ενεργητικό τους εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως Gagarin, Six Dogs, Death Disco, ΑN Club κ.α ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες της Ελληνικής και διεθνούς σκηνής όπως Mechanimal, 2L8, GAD, Wonky Doll &The Echo, Electro Vampires, Dead Buildings, Virgin Web , Kiss the Anus of a black Cat, Andrew King, Der Arbeiter.

Μπορείτε να ακούστε την μουσική των Skinner Box στα παρακάτω Link:

Special guest: Petros Fuzzhead (Petros Fuzzhead / artist page)

Δεν υπάρχουν σχόλια