Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη διάκριση για τους Βετεράνους- Ανεξάρτητους του ΑΣ ΦΕΑ Ιωαννίνων


Στον τελικό του κυπέλλου επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου-Ιονίων Νήσων οι βετεράνοι-ανεξάρτητοι του Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων. Κατέκτησαν τελικά τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο , στην Κοζάνη στις 5-11-2017 στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου.

Τελικός : Ο.Ε.Α Φλώρινας – Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων 4-0
Σε δύο ομίλους χωρίσθηκαν οι επτά (7) ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση της Κοζάνης την 5-11-2017. Οι βετεράνοι-ανεξάρτητοι Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων κέρδισαν την πρωτιά στον όμιλο τους με δυσκολία αφού νίκησαν τη Λευκάδα 4-3 και τη Κόνιτσα 4-2 και έφτασαν στο τελικό, όπου ηττήθηκαν από την Φλώρινα με 4-0. ΄Εγιναν σπουδαίοι αγώνες ανάμεσα στους ενήλικες λάτρεις του πιγκ-πογκ , που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και πάντα σε ένα όμορφο κλίμα. Είναι υπέροχες αυτές οι αθλητικές συναντήσεις που πραγματοποιούνται από τους ερασιτέχνες φίλους του πιγκ-πογκ, έχουν γενικευθεί πανελλήνια (πραγματοποιούνται ανάλογοι αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου συνολικά σε επτά περιφέρειες, με συμμετοχή πάνω από 120 ομάδες ερασιτεχνών ενηλίκων) και έχουν δώσει μεγάλη ώθηση στη δημοφιλία του πιγκ-πογκ , αφού δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον αγαπά το άθλημα, να ασχοληθεί και αγωνιστικά ανεξάρτητα από ηλικία και επίπεδο γνώσης του αθλήματος.
Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν οι Κων/νος Χρήστου, Θεολόγος Καπετανίδης , Παντελής Χαρακλιάς, Άγγελος Κοσμάς και Βασίλειος Σιχλιμίρης.

Πηγή: http://www.sportsioannina.gr