Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ημέρα γνωριμίας στον Παιδικό Νηπιακό Σταθμό Πρώτη Πρόβα!



Ο πρότυπος παιδικός νηπιακός σταθμός Πρώτη Πρόβα Ιωαννίνων, προσκαλεί αύριο όλους τους γονείς σε μία ημέρα γνωριμίας και αντλλαγής απόψεων! Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε από τους ειδικούς, για μία λαμπρή μελλοντική συνεργασία με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού!

Αγαπητοί γονείς,

Θεωρούμε αναγκαίο να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις που αφορούν τους πρωταγωνιστές της ζωής μας,τα παιδιά!

Το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 10:00 με 13:00, η Πρώτη Πρόβα καθιερώνει ημέρα γνωριμίας, ταυτόχρονα με τον εκπαιδευτικό όμιλο Εκπαιδευτήρια Διαμαντοπούλου Αθηνών, στον οποίο ανήκει.

Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους φωτεινούς παιδαγωγούς μας, να γνωρίσουν την φιλοσοφία και να ξεναγηθούν στους χώρους του σχολείου μας. Παράλληλα τα παιδιά θα απελευθερώσουν την φαντασία τους με τις εμψυχώτριες του θεατρικού παιχνιδιού και θα ασκηθούν με την πρακτική της Yoga for Kids, μαζί με την πιστοποιημένη γυμνάστρια μας.

Επιπλέον οι συνεργάτες μας, παιδίατρος Σοφία Φίνου και ορθοπαιδικός Νατάσα Χατζημουρατίδου, θα είναι στην διάθεση σας για να συζητήσετε μαζί θέματα που αφορούν την πρόληψη ασθενειών αλλα και την αντιμετώπιση τραυματισμών.

Σας περιμένουμε όλους να συντονιστούμε για την μελλοντική μας συνεργασία!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ
ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 99, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τηλέφωνο: 26510-73303
Web: www.protiprovaioannina.gr 
Facebook: ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
www.facebook.com/protiprovaioannina