Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πετυχημένος ο απολογισμὀς της ομάδας του ΕΟΣ Μετσόβου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ρόλλερσκι


Εντυπωσιακός και απόλυτα πετυχημένος ήταν ο απολογισμὀς της ομάδας Σκι Αντοχής του ΕΟΣ Μετσόβου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ρόλλερσκι, που ήταν παράλληλα και διεθνής αγώνας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αμφίπολη τις 23-25 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Μετσόβου Αγγέλης Απόστολος, Καραμίχας Κλεάνθης, Τσουρέκας Νικόλαος, Παπάσης Παναγιώτης και Νάκας Γεώργιος αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδος σε τρεις κατηγορίες αρρένων και κυριάρχησαν τόσο στη διεθνή κατατάξη όσο και στις εθνικές κατηγορίες σε τρία αγωνίσματα (ανάβαση 7 χλμ, σπριντ 1,3 χλμ και 10 (5) χλμ).

Στο διεθνή αγώνα, στην κατηγορία αντρών ο Αγγέλης Απόστολος κέρδισε δυο χρυσά μετάλλια και έχασε το τρίτο στο fotofinish από τον Καραμίχα Κλεάνθη στο αγώνισμα των 10 χλμ. Ο αθλητής του ΕΟΣ Μετσόβου κέρδισε ακόμη δύο αργυρά μετάλλια.

Στους εφήβους ο Τσουρέκας Νικόλαος δεν είχε αντίπαλο και στα τρία αγωνίσματα κατέκτησε την πρώτη θέση. Στην ίδια κατηγορία πολύ καλή συγκομιδή είχε, επίσης, ο Παπάσης Παναγιώτης με δύο ασημένια μετάλλια.

Το σημαντικό εκτός από την μεγάλη συγκομοιδή μεταλλίων ήταν το γεγονός ότι όλοι οι αθλητές μας βελτίωσαν τη διεθνή τους βαθμολογία (βαθμούς FIS) και έκαναν ατομικά ρεκόρ.Στους αγώνες συμμετείχαν 90 περίπου αθλητές από τρείς χώρες.