Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Άρτα: Οι Manouchedrome στο Hotel Marathia (19 Αυγούστου 2016)


Οι Manouchedrome, είναι ένα εξαιρετικό σύνολο μουσικών της manouche jazz μουσικής. Έχουν επηρεαστεί από τον μεγάλο δεξιοτέχνη μουσικό και συνθέτη Τζάνγκο Ράινχαρντ Django Reinhardt στον οποίο χρεώνεται ένα ολόκληρο μουσικό είδος στη Jazz στη κιθάρα και αποτελεί πλέον παράδοση της γαλλικής τσιγκάνικης κουλτούρας.

Παίζουν manouche jazz από το 2011 επηρεασμένοι από την αυθεντική εμπειρία gypsy jazz που αποκόμισαν στο Django φεστιβάλ στο Samois-Sur-Seine της Γαλλίας. Έχουν παίξει σε διάφορους χώρους της Αθήνας και στην υπόλοιπη Ελλάδα και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ όπως: Petit Paris Festival Αθήνα και Django Festival of Athens & Park Festival 2015!

Site : www.manouchedrometrio.com
Video: https://www.youtube.com/watch?v=2xUDd2MLAhk
Fb Page : www.facebook.com/manouchedrome

Η bossa nova , bolero , valse, swing, gypsy manouche jazz από τους Manouchedrome θα μας προσφέρει πολλή διάθεση για κίνηση, χορό, θα μας κάνει εύκολα να διώξουμε κάθε έγνοια και θα μας προσφέρει μια μαγική βραδυά με ατμόσφαιρα που μόνο ο ήχος της jazz γνωρίζει να δημιουργεί και να προσφέρει λόγο της παγκόσμιας φύσης της, των άπειρων πολιτισμικών στοιχείων που κουβαλά και της μακροχρόνιας και πολυποίκιλης καταγωγής της. Σκέτη απόλαυση.

Στις 19 του Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ, στη βεράντα του Hotel Marathia στην Άρτα, θα βιώσουμε μία ξεχωριστή συνάντηση με ανθρώπους, ήχους και αυθεντικά ποτά που θα ανταποκρίνονται στη διάθεσή μας.

Demetrio Psallidas (gypgy guitar), Elena Malamou (gypsy guitar), Dimitris Partsaklos (double bass), Sofia Braila (vocals)