Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Πρώτο φιλικό για τον ΠΑΣ την τρίτη 5 Ιουλίου με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο


Την ερχόμενη Τρίτη 5 Ιουλίου θα δώσει το πρώτο φιλικό του στην Κύπρο ο ΠΑΣ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα των γαλαζοκίτρινων, ο αγώνας θα γίνει στο Δασάκι, στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό φιλικό ματς, που θα τεστάρει αρκετά τον ΠΑΣ σε επίπεδο προετοιμασίας, αφού η ομάδα της Κύπρου είναι πρωταθλήτρια Κύπρου  και μόλις έχει τελειώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που έγινε στην Πολωνία, ενώ έχει δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Επίσης, χθες βράδυ έγινε η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΣ Γιάννινα στο Europa League, με νικήτρια την Οντ με 2-0 έναντι της Μάριεχαμν (2-0). Το αποτέλεσμα δείχνει την Οντ σαν πιθανότερο αντίπαλο του ΠΑΣ, αφού οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν καλύτεροι στο να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, πετυχαίνοντας 2 γκολ στο β' ημίχρονο.

Έτσι, ο Γιάννης Πετράκης και το υπόλοιπο επιτελείο ανεβάζουν πυρετωδώς τους ρυθμούς της προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League, στις 14 Ιουλίου.