Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Αγνή Νάκου, Πότσης και Γοργόλης στις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών

Τρεις θεματικοί αντιπεριφερειάρχες ορίστηκαν με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης. Η απόφαση έχει υπογραφεί στις 2 Ιανουαρίου και η τοποθέτηση των τριών αντιπεριφερειαρχών έγινε γνωστή σήμερα καθώς η συγκεκριμένη απόφαση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Με την απόφαση αυτή ορίζονται ως το τέλος του χρόνου που ολοκληρώνεται και η θητεία της παρούσας περιφερειακής αρχής οι Αγνή Νάκου, Οδυσσέας Πότσης και Βασίλης Γοργόλης.

Ουσιαστικά διατηρούνται και οι τρεις που ήδη υπηρετούσαν και τα προηγούμενα χρόνια.

-Στην Αντιπεριφερειάρχη Αγνή Νάκου ανατίθεται η άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Συνοχής και Δημόσιας Υγείας.

-Στον Αντιπεριφερειάρχη Οδυσσέα Πότση η άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν στα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης .

-Στον Αντιπεριφερειάρχη Βασιλη Γοργόλη Βασίλειο η άσκηση των αρμοδιοτήτων που αφορούν σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου.

Είναι άγνωστο αν θα ακολουθήσει και νέα απόφαση του Περιφερειάρχη για ορισμό επιπλέον θεματικών αντιπεριφερειαρχών είτε στο Νομό Ιωαννίνων είτε στους υπόλοιπους νομούς της Ηπείρου.