Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Χριστόφορος Σιαφάκας.. Ανακοίνωσε υποψηφιότητα στο Δήμο Αρταίων

Ανακατεύεται και μάλιστα για τα καλά η «τράπουλα» στο Δήμο Αρταίων. Δέκα μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Χριστόφορος Σιαφάκας ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του.

Μέχρι πρότινος ήταν από τα ισχυρά πρόσωπα της δημοτικής αρχής. Η ρήξη όμως επήλθε, ο Χριστόφορος Σιαφάκας ανεξαρτητοποιήθηκε, δέχθηκε μία πρωτοφανή διαδικτυακή επίθεση από τον Δήμαρχο και τώρα ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του.

Με μία εκτενή ανακοίνωση, έκανε γνωστή την απόφασή του να ηγηθεί σχήματος και να είναι υποψήφιος δήμαρχος, πιστεύοντας όπως τονίζει, σε μία ακομμάτιστη αυτοδιοίκηση.

«Ανακοινώνω την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου στον Δήμο Αρταίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές επιδιώκοντας ο συνδυασμός του οποίου επιθυμώ να ηγηθώ να μη φέρει καμία κομματική ταμπέλα στην πλάτη του, αλλά να είναι ένας συνδυασμός που θα χωρούν όλοι οι δημότες που επιθυμούν να προσφέρουν χωρίς διακρίσεις στη λύση των προβλημάτων του Δήμου μας.

 Φυσικά, ως ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη θα απευθυνθούμε σε όλα τα πολιτικά κόμματα και θα ενημερώσουμε για τις γενικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού μας προσδοκώντας οι θέσεις αυτές να θεωρηθούν ουσιώδεις και χρήσιμες για τον τόπο» τονίζει στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας από τον Χριστόφορο Σιαφάκα σίγουρα θα προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις στην Άρτα.