Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΑΣΕΠ 5Κ/2022: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το υπουργείο Πολιτισμού

Από σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 8:00 το πρωί μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας στην προκήρυξη 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ, για 122 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ θα μείνει ανοικτή για αιτήσεις έως και την Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 και ώρα 14:00. Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 5Κ/2022 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι 122 θέσεις εργασίας κατανέμονται σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ υπάρχουν δύο ειδικότητες για τις οποίες γίνεται δεκτό, μεταξύ άλλων, οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κλάδο ΠΕ Πολιτιστικής Διαχείρισης και τις δύο ειδικότητες:

  • Ειδ. Πολιτιστικής Διαχείρισης
  • Ειδ. Πολιτιστικής Πληροφορικής Και Τεχνολογίας

 Για τον λόγο αυτό η προκήρυξη αναμένεται να δεχτεί τεράστιο όγκο αιτήσεων. Το proson.gr συνιστά στους ενδιαφερόμενους να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν την αίτηση τους.


Υπενθυμίζουμε, ότι σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμα δύο διαγωνισμοί το ΑΣΕΠ, όπου αυτή τη στιγμή δέχονται αιτήσεις για 403 συνολικά μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο. Πρόκειται για τις προκηρύξεις 3Κ/2022 και 4Κ/2022, όπου προβλέπουν 403 μόνιμες θέσεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα στα Hot Topics


Πηγή: ethnos