Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Περισσότερα δρομολόγια δεσμεύεται το αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων


Τριμερής συνάντηση μεταξύ πρυτανείας, αστικού ΚΤΕΛ και Δήμου Ιωαννιτών, παρουσία φοιτητών, έγινε χτες με αιτήματα από πλευράς φοιτητών περισσότερα δρομολόγια, μείωση των τιμών σε εισιτήρια και κάρτα μετακίνησης, κατάργηση προστίμων, κάρτα δωρεάν μετακίνησης για εστιακούς Δομπόλη και διαμένοντες σε ξενοδοχεία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων, το αστικό ΚΤΕΛ δεσμεύτηκε ότι θα πυκνώσει τα δρομολόγια σε Σεισμόπληκτα-Ανατολή, ενώ ο Δήμος από την πλευρά του θα συζητήσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο τον τρόπο μείωσης της τιμής της κάρτας μετακίνησης.
«Οι φοιτητές αντιμετωπιζόμαστε σαν πελάτες, μιας και στο σύνολο των αιτημάτων μας οι απαντήσεις που πήραμε είχαν να κάνουν με το εάν, πως και πόσο ικανοποιητικό για τα κέρδη της ιδιωτικής εταιρείας των ΚΤΕΛ θα είναι το οποιοδήποτε ελαφρυντικό μέτρο θα παρθεί για την καθημερινότητα και τις σπουδές μας» τονίζουν οι φοιτητές.
Ετοιμάζονται για παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου: «Με βάση και τις δεσμεύσεις που με τον αγώνα μας αποσπάσαμε τώρα είναι που πρέπει να γίνουμε πολύ περισσότεροι εκείνοι που θα ασκήσουμε πίεση».

Πηγή typos-i.gr