Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τμήμα κοριτσιών 6-12 ετών από τον ΑΟ Ανατολής



Η Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Ανατολής ανακοινώνει τη δημιουργία νέου τμήματος αποκλειστικά για κορίτσια Δημοτικού, από 6 έως 12 ετών.

"Ανταποκρινόμενοι στο αυξανόμενο ενδιαφέρον των κοριτσιών για το ποδόσφαιρο και κυρίως στην κατανόηση εκ μέρους των γονέων πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προάγει τη σωστή και ολοκληρωμένη εκγύμναση των κοριτσιών, συνεισφέροντας στην προώθηση της κοινωνικοποίησης, της ομαδικότητας και της αυτοπεποίθησης, δημιουργήσαμε το νέο αυτό τμήμα αποκλειστικά για κορίτσια Δημοτικού.

Στο πρόσφατο Πανηπειρωτικό Φεστιβάλ Γυναικείου Ποδοσφαίρου που έγινε στα Ιωάννινα στην Πλατεία Μαβίλη, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας κ. Αντώνης Πριόνας εξήγησε στο κοινό τα ωφέλη της άθλησης των κοριτσιών στο ποδόσφαιρο, τόσο για την σωματική τους εξέλιξη όσο και την ψυχική, τις μεγάλες δυνατότητες διάκρισης τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, ενώ κατέρριψε τους μύθους πως το ποδόσφαιρο δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα και το σώμα της σύγχρονης γυναίκας.

Οι προπονήσεις γίνονται στο Γήπεδο Ανατολής κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη από τις 16:00 έως τις 17:10 με την καθοδήγηση του προπονητή – εκπαιδευτικού κ. Θοδωρή Λαϊνά, κατόχου πιστοποίησης UEFA C'", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: www.sportsioannina.gr