Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Εκπαιδευτικό σεµινάριο: Παθολογία Τραχήλου & Κολποσκόπηση στο Hotel Du lac 16-19/11/2017

Χαιρετισµός Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά την, κατά γενική παραδοχή, επιτυχηµένη δοµή των εκπαιδευτικών σεµιναρίων των τελευταίων χρόνων, δηλαδή τη ΜΑΘΗΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (problem based learning, PBL) ήταν µονόδροµος η παρόµοια φετινή διοργάνωση. Θα καταβληθεί επιπλέον προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης της δοµής, όπου αυτό είναι εφικτό, µε στόχο τα “take home messages” να είναι όσο πιο ουσιαστικά και καθαρά γίνεται, µε απώτερο σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών παθολογίας τραχήλου που προσφέρετε στις ασθενείς σας.
Φέτος µας ζητήθηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κολποσκόπησης (EFC) η συνδιοργάνωση ενός εκπαιδευτικού σεµιναρίου και έτσι αποφασίσθηκε αυτό να συνδυασθεί µε το καθιερωµένο από χρόνια αντίστοιχο των Ιωαννίνων που, κατά παράδοση, πραγµατοποιείται
στα µέσα του χρυσοκίτρινου Ηπειρώτικου Νοεµβρίου.

Πρακτικά αυτό συνεπάγεται με περισσότερους επιφανείς οµιλητές από την Ευρώπη, που θα επικοινωνήσουν µε την ίδια, προκλητικά δύσκολη δοµή τη δική τους εµπειρία, προς όφελος όλων µας.
Εκτός από την EFC και την Ελληνική Ακαδηµαϊκή Οµάδα Μελετών στην Παθολογία Τραχήλου (HeCPA Group), που διοργανώνει φέτος το σεµινάριο, αυτό θα υποστηριχθεί και από τις Ελληνικές Εταιρείες Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου και Κλινικής Κυτταρολογίας καθώς και της Βρετανικής Εταιρείας Κολποσκόπησης (BSCCP).
Για τους λόγους αυτούς σας καλούµε να συµµετάσχετε για να γίνουµε όλοι κοινωνοί στις εξελίξεις στην παθολογία τραχήλου µήτρας µαζί µε τους διαπρεπείς Έλληνες και ξένους καλεσµένους µας.
Η οργανωτική επιτροπή θα κάνει τα πάντα για το µέγιστο δυνατό όφελος όλων µας.
Με εκτίµηση
Ευάγγελος Παρασκευαΐδης
Καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων

Δείτε περισσότερα στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook