Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάριο δημιουργικής/ καταστροφικής γραφής «Το Οποίο στην Ομίχλη»


Το Politheatro μετά την επιτυχία των προηγούμενων σεμιναρίων διοργανώνει νέο σεμινάριο δημιουργικής/ καταστροφικής γραφής υπό τον τίτλο «Το Οποίο στην Ομίχλη» με τον Γιάννη Αντάμη (συγγραφέας, Π.Μ.Σ. Δημιουργική Γραφή, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στον νέο χώρο στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διερευνήσουν, να αναπτύξουν ή να καλλιεργήσουν περαιτέρω την ικανότητά τους να αφηγούνται ιστορίες και γενικότερα να εκφράζονται και να δημιουργούν στα είδη του έντεχνου και οργανωμένου γραπτού λόγου (πεζογραφία και ποίηση).

Ωστόσο, επειδή ένας συγγραφέας ή έστω ένας σωστός αφηγητής πρέπει καταρχήν να είναι και καλός –αν όχι μανιώδης και φανατικός- αναγνώστης, το Εργαστήριο Δημιουργικής/Καταστροφικής Γραφής είναι, πρώτα από όλα, και εργαστήριο ανάγνωσης.
Πράγμα που σημαίνει ότι, ακόμα και αν κάποιος δεν έχει συγγραφικές ανησυχίες ή φιλοδοξίες, μπορεί να το παρακολουθήσει, προκειμένου να αποκτήσει μια πιο στενή, ευχάριστη και ωφέλιμη επαφή με τον κόσμο των βιβλίων και της λογοτεχνίας.