Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ιωάννινα: "The North Face®Zagori Mountain Running" (22-24 Ιουλίου 2016)


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν από την πραγματοποίηση του ορεινού αγώνα τρεξίματος "The North Face®Zagori Mountain Running"  που θα γίνει στις 22-24 Ιουλίου και οι διοργανωτές παρουσιάζουν τη νέα καινοτόμα εφαρμογή Zagori Race, που μέσω κινητού και περιβάλλοντος android, παρέχει στους συμμετέχοντες χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα.

Ειδικότερα, η εφαρμογή η οποία αναπτύχθηκε από την AnaDigit σε συνεργασία με την Ubicarta, περιλαμβάνει τις χαράξεις των 4 διαδρομών του αγώνα, εκατοντάδες σημεία ενδιαφέροντος, όλους τους σταθμούς ελέγχου και ανεφοδιασμού καθώς και τις θέσεις των ακέραιων χιλιομέτρων.

Παράλληλα, προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους αγωνιζόμενους καθώς τους ειδοποιεί στην περίπτωση που βγουν από τη διαδρομή, τους επισημαίνει τα σημαντικότερα σημεία της, ενώ σε περίπτωση κινδύνου δίνει τη δυνατότητα απoστολής sms με το στίγμα. Η εφαρμογή υλοποιήθηκε με τη στήριξη της οργανωτικής ομάδας του αγώνα The North Face Zagori Mountain Running και διατίθεται δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν download την εφαρμογή εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=anadigit.adventures.zagorirace

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: http://zagorirace.gr/