Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Έτοιμος να «γράψει ιστορία» με την Οντ είναι απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα


Έτοιμος να «γράψει ιστορία» είναι απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του Β΄ προκριματικού γύρου του Europa League με την Οντ Γκρένλαντ στη Νορβηγία (20:00).

Το «σκορ ασφαλείας» του πρώτου αγώνα (3-0) καθιστά το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη το απόλυτο φαβορί για να συνεχίσει στη διοργάνωση κι άπαντες στο «στρατόπεδο» της ελληνικής ομάδας είναι αποφασισμένοι να μην «κλωτσήσουν» την ευκαιρία που έχουν.

Ενδεχόμενη πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό γύρο, όπου περιμένει η Άλκμααρ, θα έχει διπλή σημασία για τους Γιαννιώτες, καθώς εκτός του ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, από την άλλη θα φέρει το ποσό των 450.000 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου (μπόνους της UEFA) και σαφώς θα τους δώσει βαθιά ανάσα ενόψει της σεζόν που ακολουθεί.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν προβλέπεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα και το πιθανότερο είναι πως θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή της πρώτης αναμέτρησης. Δηλαδή, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τριπλέτα στην άμυνα με τους Μιχαήλ, Μπέριο και Τζημόπουλο, στο κέντρο Κοζορώνης, Λίλα, Ακόστα, δεξιά ο Καρανίκας, αριστερά ο Ναδάλες και στην κορυφή της επίθεσης ο Φερφελής με τον Γιάκο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός, Τόμας Μούσιαλ.

Πηγή