Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Επιτυχημένη η συγκόλληση του χεριού της 28χρονης στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΓΝΙ


Με επιτυχία στέφθηκε η συγκόλληση του χεριού της 28χρονης από την Πρέβεζα, στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Ορθοπεδική, η Κλινική είναι ικανή να ανταπεξέλθει σε βαριά περιστατικά όπως αυτό.

«Η Ορθοπεδική Ιωαννίνων είναι μία κλινική με πολύ μεγάλη παράδοση στη χειρουργική τραύματος και στη μικροχειρουργική, μία παράδοση που ξεπερνά τα σαράντα χρόνια κι αυτή τη στιγμή είναι από τα λίγα διαπιστευμένα κέντρα στην Ευρώπη», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι το μέλλον αποτελεί μία πρόκληση για όλους, καθώς ο πήχης έχει μπει ψηλά.

«Θα γίνουν πράγματα που θα δικαιώσουν τους δασκάλους μας και την φήμη της Κλινικής και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για νέους γιατρούς
», τόνισε ο κ. Κορομπίλιας.

Η επέμβαση για την συγκόλληση του χεριού διήρκησε οκτώ ώρες, ενώ η κοπέλα βρίσκεται στη ΜΕΘ, δίχως να έχουν παρουσιαστεί επιπλοκές.

«Αν δεν υπάρξουν επιπλοκές θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Βέβαια θα ακολουθήσουν νέες επεμβάσεις για τα άλλα κατάγματα καθώς και επεμβάσεις για την αποκατάσταση των νεύρων του χεριού, που λόγω της βαρύτητας του τραύματος δεν μπορούσαν να γίνουν σε πρώτο χρόνο», δήλωσε τέλος ο κ. Βεκρής.