Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Battle of the Bands από το Μodern Music School Ioannina (10 Σεπτεμβρίου 2016)


Το Μodern Music School Ioannina διοργανώνει το πρώτο Battle of the Bands Ioannina, το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητικές μπάντες της πόλης μας να ανέβουν στη σκηνή και να κερδίσουν μοναδικά δώρα! Γίνε μέρος του κοινού και με το χειροκρότημά σου ανάδειξε την καλύτερη μπάντα της βραδιάς!

Οκτώ τοπικές μπάντες θα επιλεγούν για να διαγωνιστούν από τους καθηγητές του MMS Ioannina, με τη νικήτρια μπάντα να κερδίζει τα εξής δώρα:

1 μήνα δωρεάν band coaching στο Modern Music School Ioannina, αξίας 250 ευρώ!
Τέσσερις επαγγελματικές πρόβες σε στούντιο της επιλογής σας, διάρκειας δύο ωρών!
3 επαγγελματικά μικρόφωνα Behringer, αξίας 100 ευρώ!
1 κάρτα ήχου Steinberg UR12, αξίας 130 ευρώ, προσφορά του Vision of Sound!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;
Οι οκτώ μπάντες θα διαγωνιστούν κατά σειρά ανά ζεύγη ανάλογα με το στυλ που παίζουν. Στο τέλος της κάθε performance θα μετράμε με decibel meter το χειροκρότημα του κοινού και η μπάντα που θα κερδίζει θα περνάει στον επόμενο γύρο!

Θα διεξαχθούν τρεις γύροι:
1η Φάση
Ημιτελικός
Τελικός

Λες να είναι η μπάντα σου που θα φτάσει στον τελικό, θα νικήσει και θα πάρει τα δώρα;

Για δήλωση συμμετοχής στέλνετε e-mail στο ioannina@modernmusicschool.gr, που θα περιλαμβάνει τα εξής:

* Βιογραφικό και περιγραφή της μπάντας σας, στυλ παιξίματος και ονόματα μελών με ηλικίες.

* Φωτογραφία της μπάντας σας σε καλή λήψη και ανάλυση.

* Ένα αρχείο με δουλειά σας, είτε Youtube είτε Soundcloud.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

* Στις μπάντες ΕΝΑ τουλάχιστον από τα μέλη θα πρέπει να είναι μαθητής Γυμνασίου, Λυκείου ή φοιτητής. Το μέλος ή μέλη που θα πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις θα πρέπει να το δηλώσει στο βιογραφικό που θα αποστείλει-ουν και, αν είναι ανήλικος, να έχει έγγραφη συγκατάθεση των γονιών του για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

* Προσπάθεια διαφήμισης οποιουδήποτε προϊόντος, υπηρεσίας ή καταστήματος μέσω της εκδήλωσης από μέλος της οποιασδήποτε μπάντας επισύρει άμεση ποινή αποκλεισμού από
την εκδήλωση.

* Μη κόσμια συμπεριφορά εκ μέρους μέλους κάποιου εκ των διαγωνιζόμενων συγκροτημάτων επισύρει άμεσο αποκλεισμό από την εκδήλωση.

* Κάθε μπάντα θα πρέπει να έχει ετοιμάσει 3 κομμάτια, για την περίπτωση που θα φτάσει στον τελικό (είτε δικά της είτε διασκευές). Μπάντα που θα εκτελέσει το ίδιο κομμάτι σε δύο γύρους θα αποκλείεται άμεσα.

* Το e-mail κάθε μπάντας θα πρέπει να έχει σταλεί έως τις 20 Αυγούστου, που αποτελεί και την καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής. Κάθε mail που θα σταλεί έπειτα από αυτή την ημερομηνία θα θεωρείται άκυρο.

* Αν για οποιονδήποτε λόγο κάποια από τις δύο μέρες (9 ή 10 Σεπτεμβρίου) ακυρωθεί, στη θέση του Battle of the Bands θα γίνει η μαθητική συναυλία του ωδείου.