Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα ποινικά αδικήματα


Aστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, πραγματοποίησαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμούς δικογραφιών για διάφορα ποινικά αδικήματα, το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα:

Aστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, συνέλαβαν ένα 22χρονο υπήκοο Αλβανίας, διότι οδηγούσε κλεμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από την Άνω Λαψίστα Ιωαννίνων.

Αστυνομικοί του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, συνέλαβαν στο Μέτσοβο τρεις ημεδαπούς (ένας 37χρονος, ένας 54χρονος και μία 30χρονη), οι οποίοι κατηγορούνται για άγρα πελατών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συνελήφθη, στο Καστρί Γοργομύλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας υπήκοος Αλβανίας 42 ετών, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια.

Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος ενός ημεδαπού 45 ετών, για κλοπή. Ο 45χρονος το απόγευμα της 11-08-2016 αφαίρεσε πορτοφόλι, από εμπορικό κατάστημα στην Άρτα.