Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: "Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος"



Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την αποχώρηση του Φόνσι Ναδάλες:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την από κοινή συναινέσει διακοπή συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή David Lopez Nadales “Fonsi” μετά από 3 1/2 χρόνια συνεργασίας.
Επί την ευκαρία της διακοπής συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή θα θέλαμε να δώσουμε και κάποιες απαντήσεις στο θέμα που προέκυψε μετά την προσφυγή του Nadales.
Την περίοδο του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και πιο συγκεκριμένα μετά τον αγώνα, ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει άδεια από τον προπονητή της ομάδας μας να παραμείνει στην Αθήνα για 3 ημέρες συνοδευόμενος από τη γυναίκα του. Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησαν και οι επαφές του με την ομάδα του Απόλλωνα.
Η ομάδα μας είχε προγραμματίσει την διακοπή των Χριστουγέννων και την αναχώρηση των ποδοσφαιριστών να γίνει στις 22 Δεκεμβρίου. Πάλι με αίτημα του ο Nadales ζήτησε να αναχωρήσει νωρίτερα, στις 18 Δεκεμβρίου, λόγω και του τραυματισμού που είχε την περίοδο, όπου και για άλλη μία φορά η ομάδα του έδωσε άδεια οπότε και αναχώρησε στις 18. Στις 21 Δεκεμβρίου και αφότου ο manager – δημοσιογράφος κ. Κατεργιαννάκης είχε συμφωνήσει στη διάρκεια και στο ύψος αμοιβής του συμβολαίου με τον Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Χριστοβασίλης ενημερώθηκε για την προσφυγή και μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από τις διακοπές των Χριστουγέννων, πραγματοποίησε ραντεβού στις 29 Δεκεμβρίου στο Sofitel στην Αθήνα, με παρόντες τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο, τον manager του ποδοσφαιριστή, τον Nadales και την γυναίκα αυτού.
Εκεί έγινε πρόταση στον ποδοσφαιρστή από τον πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη για επέκταση συμβολαίου για 2.5 χρόνια, με διπλάσιες αποδοχές σε σχέση με πριν και 20.000€ προκαταβολή με την υπογραφή του συμβολαίου.
Σε απάντηση της πρότασης του προέδρου, ο Nadales αρνήθηκε την ανανέωση και δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει πλεόν στα Ιωάννινα για τους λόγους ότι δεν του δόθηκαν ευκαιρίες στην 11αδα της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σε σύγκριση με τον Κούτρη συγκεκριμένα, που βρισκόταν στην ομάδα μας την περίοδο 2016-17, δεν μπορεί πλέον να μένει στην πόλη των Ιωαννίνων γιατί τον κούρασε και δεν περνάει καλά. Ισχυριζόμενος τα παραπάνω έδειξε ολοφάνερα ότι είχε έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Απόλλωνα.
Η ομάδα μας παρόλο την εμπιστοσύνη που έδειξε στον ποδοσφαιριστή όλη αυτή την περίοδο αλλά και παράλληλα τιμώντας τον όλο αυτό το διάστημα με την φανέλα του βασικού, κρίνει αδικαιολόγητη την συμπεριφορά αυτή αλλά και την συμεριφορά του manager του που δεν έλαβε υπόψιν κάποια πράγματα, δείχνοντας ασέβεια απέναντι στους ανθρώπους που τον ανέδειξαν και του προσέφεραν σπίτι στην πόλη των Ιωαννίνων.
Αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες και ο σεβασμός θα πρέπει να είναι δεδομένος γιατί
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μεγάλη ομάδα και το σήμα στη φανέλα κουβαλάει μεγάλη ιστορία…
Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα…"

Πηγή: pasgiannina.gr