Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτος σε ιστιοπλοϊκό αγώνα τριγώνου ο αθλητής του Ι.Ο. Ιωαννίνων Κυριάκος Χατζηκακού

Το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας τριγώνου για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7 που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Συμμετείχαν συνολικά 7 Όμιλοι με 44 αθλητές και αθλήτριες. Διεξήχθησαν συνολικά επτά (7) ιστιοδρομίες στα Optimist και έξι (6) ιστιοδρομίες στα Laser 4.7.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (ΙΟΙ) συμμετείχε με τους αθλητές Κυριάκο Χατζηκακού στην κατηγορία Laser 4.7 και Δημοσθένη Νταλαμάγκα στην κατηγορία Optimist, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Ομίλου Σάκη Αράπη. Στην κατηγορία Laser 4.7 ο αθλητής του ΙΟΙ Κυριάκος Χατζηκακού κέρδισε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας του, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε 5 απο τις 6 ιστιοδρομίες – σπάνια και αξιοζήλευτη επίδοση σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες!  Στην κατηγορία Optimist ο αθλητής του ΙΟΙ Δημοσθένης Νταλαμάγκας, μολονότι λάβαινε μέρος για πρώτη φορά σε ιστιοπλοϊκό αγώνα και ήταν ο μικρότερος αθλητής του αγώνα, κατέλαβε την πολύ αξιέπαινη 30η θέση μεταξύ 38 αγωνιζόμενων.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.) συγχαίρει τους αθλητές του για τα λαμπρά επιτεύγματά τους και τους εύχεται επιτυχίες και στο μέλλον.

Αξίζει να τονιστεί ότι η προετοιμασία των αθλητών του Ομίλου μας διεξάγεται, ως επί το πλείστον, στη λίμνη Παμβώτιδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα και περίτρανα ότι η λίμνη μας είναι πλήρως κατάλληλη για την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στην Πόλη μας.

Ioannina Plus Team