Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ιωάννινα: 2η Πανελλήνια Συνάντηση για σύνολα και ορχήστρες κιθάρας (22/1/2017)

Την Κυρική 22 Ιανουαρίου 2017, στις 5:00 μ.μ., στην αίθουσα "Β. Πυρσινέλλας", ο σύλλογος "Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων - Η Πασσαρών", σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και το Δήμο Ζίτσας, διοργανώνει τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας για τα Ιωάννινα.


Στη Συνάντηση θα πάρουν μέρος έξι διαφορετικά Σύνολα - Ορχήστρες Κιθάρας από έξι αντίστοιχες πόλεις, ενώ ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων υπερβαίνει τα 140 άτομα.

Τα μέλη του συλλόγου ανακοίνωσαν πως "ευχαριστούν τους χορηγούς που συνεισέφεραν στη διοργάνωση, ήτοι: "Βίκος" Φυσικό Μεταλλικό Νερό και "Βίκος" Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, Κοτόπουλα "Πίνδος", Ζαχαροπλαστεία "Μάντζιος", Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. "Auto Test", Σ.Καζνέσης & Π.Νάκας- Κατασκευές Αλουμινίου, "Γλυκιά Αρτογεύση"- Β.Παπαδιαμάντη, "ZOINOS WINERY"- Ζίτσα, Φαρμακείο Χ.Γιαννούλη και το χορηγό επικοινωνίας Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων."

Διαβάστε την παρουσίαση του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου, εν συντομία τα Σύνολα και οι Ορχήστρες Κιθάρας της φετινής διοργάνωσης, αναλυτικά το πρόγραμμα της συναυλίας και τους συντελεστές της, στην σελίδα του συλλόγου: http://guitar-ioannina.blogspot.gr/