Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης η ανακατασκευή της 28ης Οκτωβρίου


Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η ανακατασκευή του μεγάλου κεντρικού άξονα της πόλης,  Βηλαρά-Βαλαωρίτου-28ης Οκτωβρίου.

Οι εργασίες επικεντρώνονται πλέον στο τελευταίο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου (από τη συμβολή της με την  Χ. Τρικούπη έως την κατάληξη της στη λεωφόρο Δωδώνης) θα διαρκέσουν περίπου μία εβδομάδα και αφορούν σε αποξήλωση του υφιστάμενου οδοστρώματος, διαμόρφωση και τέλος νέα ασφαλτόστρωση.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει του πολίτες πως:

- Το χρονικό διάστημα από 15 έως 23 Οκτωβρίου 2016, ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων εκτός των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων και των οχημάτων έκτακτης ανάγκης και σωμάτων ασφαλείας , επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα μεταξύ της οδού Χαρ. Τρικούπη και λεωφόρου Δωδώνης (πλατεία Παπανδρέου) καθώς θα εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης της οδού.

- Το χρονικό διάστημα 22 και 23 Οκτωβρίου 2016 ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας  στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα μεταξύ της οδού Πουκεβίλ και λεωφόρου Δωδώνης (πλατεία Παπανδρέου) καθώς θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού.