Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Πρόγραμμα προληπτικής και θεραπευτικής οδοντιατρικής υγιεινής για παιδιά


Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ιωαννίνων και σε συνεργασία με την Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία θα πραγματοποιήσει έλεγχο από 19 έως 22 Οκτωβρίου πρόγραμμα προληπτικής και θεραπευτικής οδοντιατρικής υγιεινής για 100 παιδιά σχολικής ηλικίας και εφηβικής, των οποίων οι οικογένειες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε δυο φάσεις. Στην πρώτη φάση παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους σε προκαθορισμένα ραντεβού, που θα διεξαχθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ιωαννίνων θα υποβάλλονται σε προληπτικό δωρεάν στοματικό έλεγχο από εθελοντές Παιδοδοντιάτρους και στη δεύτερη φάση, παιδιά που κρίθηκε αναγκαία η παραπομπή τους για οδοντιατρική θεραπεία θα τους παρεσχεί δωρεάν πρόγραμμα θεραπείας.

Παρακαλούμε όσες οικογένειες - μέλη του Συλλόγου μας ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας (2651031847 και 6944598161) μέχρι την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 στις 10 το πρωί το αργότερο.