Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ιωάννινα: Εκδήλωση για την προστασία της βιοποικιλότητας, για την ενίσχυση του κινήματος ενάντια στα μεταλλαγμένα προϊόντα και για την προώθηση της βιολογικής γεωργίας (24 Οκτωβρίου 2016)


Εκδήλωση για την προστασία της βιοποικιλότητας, για την ενίσχυση του κινήματος ενάντια στα μεταλλαγμένα προϊόντα και για την προώθηση της βιολογικής γεωργίας διοργανώνει η τοπική ομάδα Ιωαννίνων της εναλλακτικής κοινότητας «Πελίτι», στα πλαίσιο της Παγκόσμιας Κίνησης για την δίκη της Μονσάντο στη Χάγη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της Λέσχης Δημιουργικής Φωτογραφίας «Φωτόραση» στο ΚΕΠΑΒΙ (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11).

Θα μιλήσουν ο γεωπόνος Γιώργος Παπάζης με θέμα «Βιολογικές πρακτικές σε καλλιέργειες του νομού Ιωαννίνων» και οι βιοκαλλιεργητές Γιώργος Τσανέλης με θέμα «Πρακτικές συμβουλές βιολογικής καλλιέργειας» και Παναγιώτης Γεωργίου με θέματα «Βιωσιμότητα επαγγελματικής ενασχόλησης με τη βιολογική γεωργία» και «Εναλλακτικές λύσεις για την αποφυγή μεταλλαγμένων ζωοτροφών». Θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή παραδοσιακών σπόρων.