Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Έμπορος ναρκωτικών στο τροχαίο δυστύχημα με τους 3 νεκρούς

Ένα 24ωρο μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους, η αστυνομία συμπλήρωσε τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας με τους 3 νεκρούς.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Αρτας, κοντά στη διασταύρωση της Σκλίβανης, όμως τα πάντα είχαν ξεκινήσει λίγες ώρες νωρίτερα από τη Λάρισα.

Εκεί, αστυνομικοί που είχαν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν συνομιλίες προχώρησαν στη σύλληψη νεαρού, που μετέφερε 6 κιλά κοκαϊνη και 10 κιλά χασίς. Ο νεαρός ήταν μέλος κυκλώματος ναρκωτικών με επικεφαλής τον οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο στα Γιάννενα.

Ο έμπορος ναρκωτικών πληροφορήθηκε την είδηση της σύλληψης και προσπάθησε να φύγει στην Αλβανία. Ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να φτάσει στα σύνορα όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και από τη σύγκρουση με διερχόμενο φορτηγό, σκοτώθηκε ο ίδιος, ο συνοδηγός του και ο οδηγός του φορτηγού.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για έναν έμπορο ναρκωτικών που είχε πιαστεί το 2006 με 100 γραμμάρια κοκαΐνη. Δύο χρόνια αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια και το 2012, αποφυλακίστηκε.

Πηγή