Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Τα συγχαρητήριά του στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εκφράζει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων


Τα συγχαρητήρια στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας:

"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς τους μαθητές που πετύχατε να εισαχθείτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εργαστήκατε σκληρά, περάσατε μέσα από μια απαιτητική εξεταστική διαδικασία και πλέον σας αξίζει να απολαύσετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Να έχετε  καλή συνέχεια στο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σας  και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.

Αξίζουν βεβαίως συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς  σας που για άλλη μια φορά ήταν οι πιο ισχυροί σύμμαχοι στην προσπάθεια σας.

Απευθυνόμενος στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους πω πως δεν υπάρχουν «επιτυχίες» και «αποτυχίες». Υπάρχουν προκλήσεις κι ευκαιρίες που η ζωή μας επιφυλάσσει, γι’ αυτό κι ο αγώνας μας ποτέ δεν σταματάει.

Τέλος θέλω να καλωσορίσω στα Γιάννενα τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και σπουδαστές  που έρχονται και φέτος  στην πόλη μας από άλλες περιοχές."