Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στον Υπουργό Εργασίας


O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Β. Μήτσης, στέλνοντας επιστολή στον Υπουργό Εργασίας, προσπάθησε να μεταφέρει την αγωνία που ταλανίζει τον μικρό, τον μικρομεσαίο και τον αυτοαπασχολούμενο επιχειρηματία.

Η επιστολή απεστάλη στα πλαίσια της πρόσκλησης για την πρώτη Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων, με θέμα «Απασχόληση και Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις», από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς τα Επιμελητήρια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων αναφέρει: «Μόνον οι καλές προθέσεις όμως, δεν αρκούν. Παρόλο που τέτοιες σπάνιες πρωτοβουλίες, είναι ευπρόσδεκτες δεν θα πρέπει να καταλήγουν σε «ευχολόγια» όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Για τον λόγο αυτό, οφείλω να εκφράσω και τους ΦΟΒΟΥΣ μου, να μην καταλήξει και αυτή η Συνάντηση μια απλή «γνωριμία», μια «ακαδημαϊκή» ανταλλαγή απόψεων, χωρίς καμιά συνέχεια, ενώ αντιθέτως θα έπρεπε να υπάρχει μια διαρκής επικοινωνία μεταξύ των Φορέων, ώστε πραγματικά να αποτελέσει ΒΑΣΗ, για ουσιώδεις και αποτελεσματικές συνέργειες, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο».