Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

"Έφυγε" σήμερα το πρωί ο Κώστας Μήτσης


"Έφυγε" σήμερα το πρωί ο μεγαλύτερος Έλληνας ξενοδόχος, ο Ηπειρώτης Κώστας Μήτσης.Τεράστιο το κενό που αφήνει στην οικογένεια του και σε όσους τον γνώρισαν και έτυχαν της φιλίας και της αγάπης του.

Τεράστιο το κενό που αφήνει στον Τουριστικό χώρο, τον οποίο για δεκαετίες υπηρέτησε με ζέση, προσφέροντας τα καλύτερες υπηρεσίες στην Τουριστική Ελλάδα. Γεννήθηκε στο Κρυονέρι Πωγωνίου στα Ιωάννινα και σε ηλικία δέκα ετών, στην περίοδο του εμφυλίου ,έφυγε και ύστερα από περιπέτειες, για να φτάσει στην Αθήνα να βρεί την τύχη του.

Εργατικός και μεθοδικός κατάφερε να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Στην αρχή ως πωλητής ενδυμάτων στη συνέχεια έφτιαξε το πλεκτήριο στο Γαλάτσι και με αυτό σαν βάση μπήκε στον ξενοδοχειακό χώρο στον οποίο μεγαλουργησε κτυπωντας πρωτιά με 25 περίπου τεράστιες μονάδες σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα ασχολήθηκε με τον τύπο, έχοντας στην ιδιοκτησία του τον "Αδεσμέυτος Τ'υπος" και την "Βραδυνή" Χιλιάδες Ηπειρώτες βρήκαν καταφύγιο στις επιχειρήσεις Κώστας Μήτσης , ο οποίος είχε πάντα ανοιχτές τις πόρτες σε εκείνους!