Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Νέα επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Υγείας


Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου έστειλε νέα της επιστολή προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Υγείας, την οποία κοινοποίησε και στους βουλευτές του νομού.

Στην επιστολή της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου ζητά από τις συναρμόδιες υπηρεσίες να πληροφορηθεί πόσοι στρατιωτικοί έχουν υποβληθεί στην εξέταση «mantoux» και πόσοι βρέθηκαν με θετική ένδειξη και επίσης, ποιος είναι ο αριθμός των εργαζόμενων που ενώ βρέθηκαν θετικοί και έκαναν την επιπλέον δεύτερη εξέταση «INGRA», βρέθηκαν θετικοί και σε αυτήν.

Η Ένωση ζητά να πληροφορηθεί αν θα πραγματοποιηθεί και επιπλέον εξέταση ή όσοι βρέθηκαν θετικοί στην «INGRA», χαρακτηρίζονται πλέον ως φορείς – ασθενείς της νόσου.

Τέλος, ζητά να μάθει ποια θα είναι η μέριμνα για τους στρατιωτικούς, εάν θα συνεχίσουν να εκτελούν υπηρεσία στο Κέντρο Φιλοξενίας Τσεπελόβου και τέλος, εάν οι υπόλοιποι στρατιωτικοί, που εκτελούν υπηρεσίες – εργασίες στα άλλα κέντρα στην Ήπειρο, θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να εκτιμηθεί η ιατρική τους κατάσταση.